Update
2019/09/11 Added pathokan saka rencana anyar Digital Samodra (Memori Optimized rencana)
2019/07/01 SDD Dianyari Linode kang darmabakti CPU Kayata kang adhedhasar Tambah free
2019/06/12 rencana anyar Added Vultr kang (High Frequency Komputer Instance)

※ memori, Lumbung: GB / memori, Storage saben 1 US dollar: MB / CPU Score: Unixbench / kacepetan disk: Detik kanggo nggawe 1 GB Gambar

Urutan kasedhiya Koleksi Total
CPU
Score
Total
CPU
Score
saben $1
Single
CPU
Score
inti memori memori
saben $1
SSD Lumbung Lumbung
saben $1
disk
kacepetan
SLA Saben wulan
Urutan kasedhiya Koleksi Total
CPU
Score
Total
CPU
Score
saben $1
Single
CPU
Score
inti memori memori
saben $1
SSD Lumbung Lumbung
saben $1
disk
kacepetan
SLA Saben wulan

Ing dhaftar ndhuwur diwatesi kanggo Inggris VPS nanging yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ndeleng dhaftar VPS kalebu VPS Japanese.