Update
2019/11/05 Added WebArena Indigo as new VPS service provided by NTT(JP) with English UI
2019/11/04 Added filtering function
2019/09/11 Ditambahkeun patokan ngeunaan rencana anyar Digital Samudra urang (Memori dioptimalkeun rencana)

※ mémori, panyimpenan: GB / ingetan, gudang per 1 dollar AS: MB / CPU Score: Unixbench / speed disk: kapasitas tulisan(GB) per detik / Calculation: $1=110 yen

pangkat Disadiakeun ngetik total
CPU
Asup
total
CPU
Asup
per $1
hiji
CPU
Asup
Inti ingetan ingetan
per $1
SSD panyimpenan panyimpenan
per $1
cakram
kagancangan
SLA seu sasih
pangkat Disadiakeun ngetik total
CPU
Asup
total
CPU
Asup
per $1
hiji
CPU
Asup
Inti ingetan ingetan
per $1
SSD panyimpenan panyimpenan
per $1
cakram
kagancangan
SLA seu sasih

Daptar di luhur dugi ka Inggris VPS tapi upami Anjeun hoyong, Anjeun bisa ningali daftar VPS kaasup VPS Jepang.