Update
2019/09/11 Added benchmark of Digital Ocean’s new plan (Memory Optimized plan)
2019/07/01 SDD diropéa Linode urang dedicated CPU conto urang dumasar kana kanaekan bébas
2019/06/12 rencana anyar ditambahkeun Vultr urang (Tinggi Frékuénsi itung conto)

※ mémori, panyimpenan: GB / ingetan, gudang per 1 dollar AS: MB / CPU Score: Unixbench / speed disk: Detik pikeun nyieun 1 GB File

pangkat Disadiakeun ngetik total
CPU
Asup
total
CPU
Asup
per $1
hiji
CPU
Asup
Inti ingetan ingetan
per $1
SSD panyimpenan panyimpenan
per $1
cakram
kagancangan
SLA seu sasih
pangkat Disadiakeun ngetik total
CPU
Asup
total
CPU
Asup
per $1
hiji
CPU
Asup
Inti ingetan ingetan
per $1
SSD panyimpenan panyimpenan
per $1
cakram
kagancangan
SLA seu sasih

Daptar di luhur dugi ka Inggris VPS tapi upami Anjeun hoyong, Anjeun bisa ningali daftar VPS kaasup VPS Jepang.